Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av bilresa

Genom fönstret:
Utanför bläddrar bilen
i den gamla kodakrullen.
Bilder av träd, ensliga hus i klungor
och människor rullar förbi.
Barndomsminnen:
Fönsterlekar, regndroppstävlingar.
Ljudet av rullande vatten från hjulen
hörs. Också något annat,
något som för passagerarna samman.
Det är mörkt nu, men bilen jagar fladdermusskuggor
och nattfjärilar ut i skogen.




Fri vers (Fri form) av Afatiskapasi
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi