Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...medan du sover...


NATTI ...

Och det är där, det
mitt i natten
prålar mellan cilier
våra våta ord ...

Mörkret breda armar
är inte tillräckligt
att frysa
bevara tystnaden...

Som

svävar mellan själar
brännpunkten när
vi fokuserar blicken,
genom skuggan och ljuset

...låt skrika kärleken...

Och det är här, här
bara mörkret kan lyssna!




© Havsbris/2014




Fri vers av Havsbris
Läst 477 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-05 02:40



Bookmark and Share


  Water VIP
Drömmar är som konstverk i betraktarens ögon. Precis som din text ger de plats för många tolkningar beroende på vad vill se.
2014-12-07

  Quasimodo
Här viskar närheten tätt och intill, genom nattens mörker där känslors längtan ropar och färdas genom natten!
2014-12-05

  Angel of love
En text som jag bara älskade.
2014-12-05

    ej medlem längre
Mörkret är tryggt o vackert.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris