Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Att bli kränkt

Hur gör man och hur gör jag?

Vem ska jag döda - mig eller honom?

Vissla falskt i vinden med magen som en popcorn-maskin

eller tugga bara tugga på ett tuggköttben?

Bränna som en laser med mitt ögonkast

eller fisa fult i rymden med min slakthusgas?

Ligga fint på sängen med ett schlagergnol

eller bröta i terrängen med ett Death-metal-vrål?

Trösta mig med godis eller alkohol?

Lägga fötterna på bordet

eller sparka bordet med stålhätteboots som inte finns?

Aj aj aj - jävligt ont i tårna och jävligt ont i själen

Jag lägger mig och vilar med musklerna på helspänn

God natt min dyre broder

Jag stryper dig imorgon!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-05 03:05



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ser en bild av en tonårsgrabb, bra ordat med mycket ord som ger styrka åt texten
2014-12-08

  Kjell Åhsberg
Kvävd ilska är aldrig bra för själen, humöret och omgivningen.
2014-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text om tankar och känslor när man känner sig sårad och förnedrad!
2014-12-05

  Mats Edin VIP
Krångligt det här med kränkning, snyggt!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP