Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränstrakter

Var går gränsen mellan våra vita
och gröna vintrar?

Här där solen gömmer sig
under stenarna
aldrig tar fäste
och dagen vilar i jorden
som ett rotlöst frö

Är det när allt är tyst och stilla
eller när timmarna kryper och viskar?

Är det när det döda
börjar röra på sig?

Eller när snön lägger sig
och allt tappar färg





Fri vers av Afatiskapasi
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-12 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Afatiskapasi
Afatiskapasi