Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till natten

 

Som ett litet barn vill jag att du lägger dig i min famn,
Låt mig ge dig en puss innan du somnar och en kram när du vaknar.
Lägg dig här hos mig och jag vaggar dig till sömns och nynnar en vaggvisa för dig.
Kom och lägg trygg ditt huvud i mitt knä, och jag ska skrämma bort alla dina onda drömmar medan du sover.
Jag tar dina fajter och låter mörkret krossas av min kärlek och styrka.
Jag sänder dig änglar att beskydda dig, jag sitter hos dig tills du somnar och tills du vaknar.
Jag smeker ditt ansikte som så vackert ligger i mitt knä.

Inget ont ska någonsin hända dig mer.
I ditt hjärta ska värme och kärlek spridas av änglarna som är sända till dig.




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 531 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-12-05 11:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Värmande och vackra ord!
2014-12-09

  Maria Sundelin VIP
Väldigt fin.
Kramar
2014-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2014-12-08

  Rozsi.kovacs

så tryggt o varmt och omhändertagande
man får vila i din famn
2014-12-08

  Fem hjärtan VIP
Helt underbart varmt och vackert!
2014-12-07

    ej medlem längre
Så varmt och tryggt! Känner kärleken flöda i texten.
2014-12-07

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt, tryggt och ombonat...
2014-12-07

  Connie
Ljuvligt vackert famnar du varje själ med dina vingar!
2014-12-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart.
2014-12-06

  Stjärnöga
Så underbart vacker
din kärlek är
En skyddande ängel
som smeker bort
alla sorger och
ger oändlig kärlek
i varje smekning..
finns inget vackrare
att somna till <3
2014-12-06

    ej medlem längre
Som en kram till behövande.

Du ger av värme och trygghet.

Låt aldrig nån förstöra dina vingar.

Kram
2014-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Trygg famn och trygga ord behövande hjärtan.
2014-12-05

  Johan-70
Texten sparar jag till de jobbiga nätterna, nätter som jag tror många har.
2014-12-05

  ULJO
Bokmärker denna fina
2014-12-05

    ej medlem längre
Ord som tar andan ur mig att läsa...bara så vackert!

2014-12-05

  Lars Hedlin
Så varmt och kärleksfullt i känsla ord och bild man blir varmt glad av den här dikten! ;) kram
2014-12-05

  louisegirl
Underbar trygghet, i dina ord <3
Mycket vackert
2014-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som går in i själ och hjärta!
2014-12-05

  M M Mannheim VIP
Till natten vill jag dig vara! Vaggande i trygghet.
2014-12-05

    ej medlem längre
Så vaggande vacker trygghet du förmedlar.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love