Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa svärdet

En gång hörde jag en kvinna säga:

En man ska visa sin styrka,

men han ska inte visa svärdet.

Jag glömde fråga vad han skulle visa.

Kanske var det plånboken...




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-05 13:30



Bookmark and Share


  Connie
Så himla bra!
2014-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndigt! Plånbok kan ofta gå hem. Tyvärr!
2014-12-05

    Sefarge VIP
Kryddstark tanke!
Nuförtiden finns det
"Bankomatkort"
Duger gott,så länge
Det finns elektroniska
Siffror,man kan Visa.
Tick o Tack!

2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP