Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Ser månen blåögd
han känns nära och långt bort
en kär barndomsvän




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-05 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet!
2015-01-16

    ej medlem längre
Vilken fin haiku!

Bokmärker!
2014-12-21

  Bo Himmelsbåge
Fin haiku om en kär vän, som alltid finns till hands...
2014-12-11

  axveronika
Tänk att månen har man alltid med sig var man än är och genom alla år
2014-12-11

  Njord
Vacker och poetisk haiku!
2014-12-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar haiku! Ja månen väcker många minnen...
2014-12-06

  Anya VIP
Vilken fin gestaltning...
"han känns nära och långt bort "
Jaa så är det verkligen med månen och även med andra saker i livet. Tycker om dubbelheten.
2014-12-06

  RitaBrunner
Minnen i månen! Fint!
2014-12-05

  thyra
Du hyllar någon som varit med oss alltid. Ord som får mig att minnas. Fint!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP