Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(c) foto: Minkki Huldén på Facebook cirkulerar en tavla om True Friendship, som inspirerade till en "nötskalsdikt"


Vänskap

 

Med en äkta vän
behöver du aldrig
spela en roll

det spelar ingen roll
hur eländigt än
du har det i ditt liv

så länge du själv är äkta

vänskapen är oköpbar,
oförtjänt,
en gåva

 

 

 

2014-12-05   16:28




Fri vers av Minkki VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-05 15:30



Bookmark and Share


  walborg
Så är det vännen min
2014-12-12

    ej medlem längre
Så kloka och sanna ord!

Bokmärker!
2014-12-08

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-12-07

  Stefan Albrektsson
Klokhet!! Ja, verklig vänskap är verkligen en gåva!
2014-12-06

  Chawa VIP
Sann äkthet är själva kärnan...
Tack för fin och viktig text!
2014-12-05

  Angel of love
Vänskap det vackraste som finns.
2014-12-05

    ej medlem längre
Sanna ord!
2014-12-05

  Heikki Hellman
Några ord om vänskap. I kinesisk visdom sägs det att om du påstår att ha en vän är det troligen sant, om du tycker att du har flera vänner är det osannolikt och du gör ett misstag, om du skryter att ha många vänner är det högt troligt att du ljuger! Bästa vän är oftast din kära!
2014-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
En riktig vän är en skattefri förmögenhet.
2014-12-05

    ADI Nehlin
Så sant, så sant. Fint skaldat. Sådana vänner behöver vi alla.
2014-12-05

  erkki
Skön! Vi behöver påminnas om detta, när man är vänner med alla möjliga i olika sociala medier! Oköpbar är ett fint ord!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP