Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rapper sucker.


Ra-RASTA LIV

Du vaknar på morgonen, skakar om i dreadlocksen.
Kliar dig i hårbotten, plockar löss om du har fått det än.

Ra-rasta liv.
När du tror att du är svart det är då vansinnet sitter i.
Ra-rasta liv.
När babylon än faller är du fortfarande vit.
Ra-rasta liv.
Ta mig härifrån, men jag vil faen´me´ inte dit.




Övriga genrer av LejonLarm
Läst 810 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:43



Bookmark and Share


  aftermath
härlig sarkasm i den här texten.
2006-05-25

  Isla Estrecho
Äh jag ångrade mig. Usch vilken dum kommentar. Vem är jag att dissa människors trosbekännelser? Dessutom är ju Gentleman, som gör GRYM reggae, vit och dessutom TYSK och alla vet ju att tyskar och musik egentligen är en särdeles dålig kombination ochdärblevjagfördomsfulligen... Nu skiter jag i det här och stänger hotellet och går hem för natten.
Man kan ju ändå inte jobba åt Babylon ;)
2006-04-08

  Isla Estrecho
Det här är PRECIS en sån kommentar som INTE ska förekomma i kritikpoolen. Jag vet. Jag bär hundhuvudet och skäms. Men den här texten var en sån klockren bitande ironi över "whigger-fenomenet". FAST, vita kan visst vara rasta... men undrar om dom inte alltid innerst inte bär nåt sorts mindervärdeskomplex dem bumbaklaat whyte bwoy dem...hmm?
2006-04-08

  Vilya
Härlig klang i det hela :D Det flyter bra
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LejonLarm
LejonLarm