Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

Du ser trött och sliten ut
ett djupt veck syns i din panna

dina ögon är tomma
dom förmedlar inget

du viskar något otydligt
kan inte tolka vad

tar dina händer
smeker dem ömt

jag får ett litet leende
och du ett tillbaks.






Övriga genrer av Tosca
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-05 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme som sprids och förmedlas
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca