Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hopptorn


Ändhållplatser







Hon söker efter vägen
trakten är oigenkännlig
det tycks fattas något

Det är inte stenarna
på botten
utan något annat

fjället om

Där borta
blir här
när man kommer fram


och där borta
har blivit
någon annan stans

Hon minns tydligt gårdagen
men de före
har börjat bli förnimmelser

Sedan bygger hon upp
en föreställning
om hur platsen hon är på

kommer att förändras






Prosa av Lars Gullberg
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-05 19:31



Bookmark and Share


  Nanna X
mm, det där påminner om känslan i min roman - tack!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg