Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När insikten om att jag är annorlunda befriar mig från mig

Insikten befriade först
Sen låste den fast mig
Jag föll
Djupt och hårt

Och som alltid när jag kravlar runt på botten
i dyn, smutsig, kall, ledsen, rädd, ensam
så fann jag en väg ut
Jag är en sann överlevare

Jag gör allt för att finna nya vägar att överleva
för att till slut få leva

Det finns hopp för mig med
Nu kan jag äntligen tro på det
för nu vet jag vem jag är
Nu vet jag vad jag är
och nu förstår jag mig själv
och kan äntligen bli min egen bästa vän

Ikväll känner jag hopp för mig
för framtiden
för kärleken
för livet

Äntligen förstår jag mig själv
Äntligen lär jag känna mig själv på riktigt
Äntligen lossnar det på riktigt för mig

Äntligen är jag fri


.....




Fri vers (Fri form) av Amor vincit omnia
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-05 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amor vincit omnia