Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

skrivs
när pappret manar pennan
manar själen
manar hjärtat
beordrar berusning;
beordrar: fyll mig!

Fyll mig med passionens rus och varje hjärtslag som ger dig liv. Som blodet pumpas i din kropp; fyll mig med eld, låt mig brinna mer än krig och glöda mer än varje vapen

Fyll mig med elektriska fält som sprakar
när orden viskas

Ge mig pilgrimsfalkens adrenalin då den störtdyker
Förklara solens storlek utan att använda siffror

Ge mig gåshud utan någon kyla

Fyll mig och jag lovar att tiden stannar i denna stund
och den dag dina celler åldrats och pulsen saktat
kommer jag oblitt att finnas kvar;

en ordexplosion
men ändock blott en vittneskildring;

ett ögonblick
av det mest storslagna
din själ åstadkommit


fyll mig

pappret manar






Fri vers av aberatio
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-26 00:03



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Underbar kärlekspoesi
Härligt målande med fantastiska
liknelser
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio