Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är fria säger dom

Vi är fria

säger dom

 

men vita kuverten på dörrmattan

men kvartssamtal från fröken

men glädjesförväntan från facebookfeeden

 

Vi är fria

säger  dom

 

men närhetstörsten osläkt

men självkänslan ogipsat snedhopläkt

men drömmarna 

 

Vi är fria 

säger dom 

 




Fri vers av HanKa
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-06 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa