Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden i Google!


Tiden är en illusion!

 

Försök inte att fånga förståndet

Det kommer aldrig att gå

 

Fånga istället din fantastiska sanning

Det som är bra och rätt för dig

 

Låt känslan dåna i universum

Skapa din dag som du vill

 

Önska dig en vaken dröm

Tiden är en illusion

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-06)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 553 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-06 11:58



Bookmark and Share


  evana
Antar att det är när man släpper förståndet som man börjar förstå. Gillar denna text!
2015-02-08

  aol
Så sant skaldat och väl fångat vännen,
2014-12-11

  Ljusletaren
Mycket bra fångat med orden/ kram
2014-12-08

  Lindha W Gustavsson
Den här dikten har du lyckats extra mycket bra med!
2014-12-08

  Monika A Mirsch VIP
Medryckande och ståtlig är din dikt!
2014-12-08

    ej medlem längre
Mycket fint förmedlat!
2014-12-07

  Suss Petersson
Sanningens ögonblick och en hjälp i min värld. Du når trösten och sanningen..
2014-12-07

  Angel of love
Väldigt bra text.
2014-12-07

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet.
2014-12-07

  Connie
Gillar dina idéer om tiden! Om tiden är en fjärde rumsdimension då är idéerna om födelse och död rena illusionerna ;)

Tiden räcker ju inte alltid till, men jag tror jag har löst problemet nu. I de förhatliga parkeringsautomaterna kan jag bokstavligt talat köpa mig tid ;)
2014-12-07

  Schizooliza
Ja...våga lita på känslan så kommer också förståelsen insprängd i magin:)
2014-12-06

  Ingrid Trolle
Tycker mycket om
speciellt
Låt känslan dåna i universum
Skapa din dag som du vill
2014-12-06

  Åse Tropp VIP
Fint tänkt och skrivet!
2014-12-06

  Stjärnöga
Starkt och vackert
jag gör den till
min
din sanning
för visst är det

2014-12-06

  Teresia Ridell
Extra skönt så här i stressiga tider att se tiden som en illusion;)
Fint !
2014-12-06

    ej medlem längre
Just så!
2014-12-06

  Eliza-69
Bra fint skrivet
2014-12-06

  Eliza-69
Bra fint skrivet
2014-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2014-12-06

  Popangelov VIP
Bra skrivet... tiden kanske bara är förändringarna som sker...
2014-12-06

    ej medlem längre
Bra Lars!!
2014-12-06

  louisegirl
Tycker mycket om..
Bra skrivet!
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin