Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige faller och vi med den


Äkta Svensk Pannkaka

Sjöng några sånger för dom som aldrig hört förut.
Besökte rum där du aldrig hittar ut.
I vit mask på din konfirmation, som utklädd poet på en annans distribution.
Letar efter noter som ännu inte skrivits ner, upptäcker vakanser som ingen annan ser.
Är portförbjuden men kommer alltid in ändå, står vid de överblivnas dörrar och ringer varsamt på. Samlar på mynt för att lägga i fickor som inga har, försöker att höja min röst för dom små som stannat kvar.




Bunden vers (Rim) av Jimmy Myhre
Läst 357 gånger
Publicerad 2014-12-06 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre