Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natten till 7 dec. 2014


avslöjar


fullmåne i mitt åttonde och
slöjan är
tunnare
för ett ögonblick
-skymtar
jag försöker behålla mitt lugn
projicerar i alla fall något liknande utåt

spindeltrådar visar sig i motljuset;
väven av verklighet
vill hålla mig öppen i underströmmen
-'bara ett litet dopp'

(är ingen badkruka)

varje känslomässigt utlopp, ett rasande, stopp
särar slöjan
slappnar av in i smärtan
ingen ångest ingen moral ingen längtan
tillåter förvandling
att ske
ger mig själv tillåtelsen

förlåtelsen

ur vatten -min styrka min svaghet
mitt sanna hem
smeker brösten, vårtornas tunna hud med tungan
kysser hennes tunga ögonlock
svävandes i dimman

hon avslöjar mig




Fri vers av ing
Läst 359 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-07 12:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en helt sagolikt befriande suverän diktskapelse av vigör, viril vigör
2014-12-31

  Hestia VIP
Lockelsen av under/livsströmmarna. Att ge efter, svepas med….Bejakelse, hängivelse! Sista strofen: Vill bli sedd?.
En spännvidd mellan yta och djup, rörelser. Dikten kommer nära och känns äkta!
2014-12-09

  Katinka VIP
Verkligen intressant text ur många dimensioner. Läser den flera gånger.
2014-12-07

  Ronny Berk
skapar bilder av... avslöjandet ...
2014-12-07

  Elisabeth H
Vacker.
2014-12-07

  cilax VIP
Å, vad bra!
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing