Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det jul igen

Julen har blivit totalt

överreklamerad

i år också!




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-07 14:50



Bookmark and Share


  Lena Karman
Jag tänker på Tage Danielsson och tycker att julen är som en påse. Överfull eller helt tom på innehåll. Jag kan ha den som en resväska om jag vill och dra iväg nånstans.
Eller stoppa i sånt som barnen gillar allra mest, också nåt fint till mig- en juldikt kanske...
2014-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Som PF Commando sjöng.
2014-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Ja, vartenda år är det likadant!
2014-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller med dig! Köp, köp, det är vad det handlar om.
2014-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Den är vidrig. Jag vägrar sedan en hel del år tillbaka att fira den.
Mitt avståndstagande vilar på teologisk grund.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP