Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bett så hårt...

Ett bett så hårt
att tänder spricker
för att inte visa
det stora gapet

Ett hand så knuten
att blodet stoppas
för att inte visa
det stora såret

Ett öga så slutet
att tårar rinner
för att inte skåda
det stora hålet




Fri vers av Filifjonkan
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-07 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan