Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


helvete

Himlen är närmare nu idag, ljudet av dig är fortfarande i mina öron
jag kan inte tro de saker som du säger, de upprepa vad jag fruktar
vrida benen tills de knäpps, jag skriker när ingen vet nåt
du säger att jag är bekant, och kall för att röra och sedan vända och gå

känns som ett helvete
känns som ett helvete

se hur vi planerat för bedrövad ögon inatt och tårar som bana vår väg
jag kämpade för febern som jag visste, mitt hår som det vände till grå
studera ditt ansikte och blekna ramen, för nära för komfort nu
vi kunde minnas lugnet och harmoni som dröjde kvar men som skickade sura stöta tillbaks



känns som ett helvete
känns som ett helvete

du ville ha allt jag hade att ge
se mig, jag känner mig, se mig, jag bor

känns som ett helvete
känns som ett helvete




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez