Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


jag hoppas det bli bättre


jag hoppas de bli bättre men när




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-12-08 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez