Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet

Söp ner mig en kväll

Jag måste fan skärpa mig

Jag kan inte leva såhär

Kan lika gärna skjuta mig

Hur kan man leva så?

Kanske borde jag i något fördjupa mig

Om man lever efter döden,

Hur ska man leva då?




Bunden vers (Rim) av SägNågot
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SägNågot