Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paramount ser och hör allt

"Var får du allt ifrån"?

Ja det kan jag säga dig!

Både hemifrån och bortifrån

framifrån, bakifrån

utifrån

från sidan och från mitten

Ja från alla håll och kanter

Paramount ser och hör allt!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 1372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 01:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så kallade vi skvallerkärringarna på jobbet!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP