Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklamation

Kanske är det ändå det här med den förbannde adressen

att jag aldrig bosatt mig riktigt i mig själv

Dagarna sliter ut mig

Jag sliter ut dagarna

 

Det är tveksamt i vilket led stödet egentligen bör sitta

Och nu har dagarna börjat hopa sig

Jag vill reklamera mig själv

 

Jag lever inte

Jag bara överlever

 om ens det




Fri vers av Connie
Läst 426 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-12-08 01:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stor skillnad mellan att leva och bara överleva...berörande text...
2014-12-10

  Anna Nyman
Gillar!
2014-12-09

    Dan Myrbeck
Berörande och tänkvärd.
2014-12-08

  Lars Hedlin
Vet den känslan allt för väl! Kram
2014-12-08

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag förstår precis din känsla vännen....
2014-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!

"att bosätta sig i sig själv"
2014-12-08

    ej medlem längre
Håller med de andra. Du behöver inte reklameras! Den reklamationen skulle vara en enorm förlust. Kram <3
2014-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, vem har inte tänkt i dessa banor! Men bäst är nog att behålla sig själv. Försöka laga det trasiga.
2014-12-08

  Ingrid Trolle
Verkligen något
för oss alla att
tänka över.
Du behöver inte
reklamera dig själv
Fortsätt vara den
du är för det är du
bäst på.
2014-12-08

  Angel of love
Du behövs inte reklameras, finns bara ett gyllene exemplar av dig.
Och vis som du är lever du och överlever <3
2014-12-08

  ULJO
Nej det tar tid att bosätta sig i sig själv om det ens är möjligt. Väl skriftat om något som väcker många tankar och funderignar kring ens eget själsliv.

2014-12-08

  Valter Örn VIP
Inte är det dags för att reklamera dig inte och du är ju din egen reklam också!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie