Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför hetsar dom? Vad vill dom ? http://youtu.be/t_Qpy0mXg8Y


Hetsen mot hetsarna ökar

13 % har fått nog.
(De får hålla klaffen i upprörd demokratisk anda)
Tidigare makthavare vägrar samarbeta mellan blocken,
i sur demokratisk anda.

och problemet?
Maktens klassificering av motinvandrare:
Islamofob!

Islamofobens klassificering:
Islamorealist.
Bilen bränd
och barnet våldtaget.

Tillklaffade kan också bli 17 - 18 - 25%.

Med maktfördelningen 33 % i alla läger
inleds nya regeringsoperationer med
det politiskt omöjliga arbetet "blåknut upphör".

Om storebror
helt enkelt
åker hit med flera ubåtar,
och tar över ett par tre strategiska mål ?
Då ligger Norsk olja pyrt till.

Då kan vi sätta oss i baksätet och läsa
allt om historia.






Fri vers av vildvin
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin