Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En speciell

Liksom andra jag gillar dig också alltför
Din goda behandling med andra
Gör dig en underbar personlighet
En mycket snäll och jordnära person
Alla gillar dig för de egenskaper du har
Du är en speciell i en värld
Var goda människor inte existerar i stort antal

Like others i also like you too
Your good treatment with others
Makes you a wonderful personality
A very kind and down to earth person
Everyone likes you for the qualities you have
You are a special one in a world
Where good people do not exist in large number




Fri vers av Sajid Khan
Läst 227 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-08 21:19



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Väldigt fint skrivet
2015-09-15

  Suss Petersson
Den engelska delen är så bra..helt underbart formulerat och från hjärtat.
2014-12-28

  Elisabeth H
Det här är nog min favorit av dina texter (som jag läst hittills), visar på någon som vet att uppskatta vad som är viktigt i livet.
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan