Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låttext med crime noire-känsla och humor


Funk Slam Dunk

VERS
Natten var mörk med en känsla av noire
jag tog bloss efter bloss den bara hängde där kvar
hade spanat mot mannen så fingrarna blev blå
stod i dimman kvar tänk Lützen sextonhundratrettiotvå

snart med snabba steg
han kom ut ur sin port
raska på som bara den
som en löpare i ett 100-meterslopp (det är avgjort)

REF
Fank - slam dunk
när trunken slängs ned med en duns - så det dänger
hoppas jag att ingen tittar - förstår - vad som försiggår - på - farbror blå

pank - slam dunk
inte nu längre för har trixat mig till tusentals
skriker utav glädje medan v8:an mullrar - vrålar -
snart, ska jag hämta mina stålar

VERS
hade ett par gula sneakers på fötterna och en gråsvart kavaj
var bjuden på fest, han var hedersgäst
men jag hade andra planer för honom än
ett helrör finvodka och partaj

Mannen bara föll ja det var som magi
när jag satte den perfekt
damp han bara ner och kved

pinsch spin spin spin så var silvertejpen slut
immobiliserad -skraj - som en bunden häst som inte kunde sparka bakut -absolut
på alla sätt och vis en alldeles för enkel catch
en enväldig domare deklarerar krasst - game, set, och match




Bunden vers (Rim) av 1up
Läst 359 gånger
Publicerad 2014-12-08 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1up
1up