Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalinet som Dödar

Värmen jag utsöndrade var blodet du triggades av. När jag glittrade av trygghet, tolkade du det som Edward i Twilight och förlöjligade mig för en så klyschig konstruktion. Kärleken jag gav blev hatet du behövde balansera ut med.

Varför vänder du på allt jag är äkta och svarar med något som inte ens finns? Är det inte slöseri med liv att vilja ha något du inte vill ha?

Du ville bara ta. Inte få. Allt du fick gav ingen kick.




Fri vers av dynamik
Läst 494 gånger
Publicerad 2014-12-09 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik