Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av den hopplöshet man kan känna när det kommer en hortons huvudvärk attack


Demonen kommer

Hortons huvudvärk vet jag inte varför jag har
Allt annat än en vän,
han är inte så rar

Kanske av spänningar i kroppen,
som skapar tryck på en nerv,
där längst upp i knoppen

Jag väntar på fördärv

Han kommer på natten när jag sover kl ett
Mitt huvud är en krigszon
ska jag ta mitt liv?

Det kunde ha skett

Han gör att jag gråter av förtvivlan
Jag bankar mitt huvud..

snälla ta slut!..

Utan medicin
En kniv i mitt huvud slirar

Förgäves akut



snälla..



snälla..



ta slut..




Bunden vers (Rim) av SägNågot
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-09 03:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, mycket starkt.
"Utan medicin
En kniv i mitt huvud slirar"

2014-12-11

  Cem
En vän till mig har också Hortons och har många gånger beskrivit hur det känns... Men du gör det både hjärteskärande och vackert på samma gång. Ska visa denna för henne!
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

SägNågot