Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka från arkivet


Mitt Hjärta

Mitt hjärta,
jag ska ta hand om dig,
jag lovar.

Gräver en skyttegrav åt dig,
att gömma dig i.

Där ska du få vila,
från granateld
och självmordsattacker.

Jag har konstruerat dig en bunker,
som står emot dödliga attacker från
biologiska och kemiska vapen.

Vila du,
det finns ett ogenomträngligt fort,
på det högsta av oåtkomliga berg,
där gömmer jag dig,
tills du läkt..




Fri vers av Elisabeth H
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-09 18:48



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Utmärkt.
2014-12-11

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2014-12-10

    ej medlem längre
Ord av kärlek...vackra.
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H