Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorgon åker min familj bort.
Det är jobbigt... men dom kommer ju tillbaka



På återseende

Jag längtar efter lugnet
friden som följer med ensamheten
ändå fruktar jag tomheten
för det kommer bli tomt

Jag vinkar länge
långt efter planet lyft
med tårar i ögonen
och oro i hjärtat

Ni kommer klara er utan mig
så som jag kommer klara mig utan er
ibland kanske det rent av är skönt
men saknaden
ja saknaden
På Återseende
jag älskar er




Fri vers av Xena
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-04-07 08:33



Bookmark and Share


  pinkprincess
Bra dikt! Det är så det kan
kännas ibland när någon man
älskar far bort. Men de kommer tillbaka!
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Xena