Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken finns alltid och finner sin väg fram...


Kärlekens väg

När ringarna skavde och bojade krav,
vi lirkade av dem en natt.
Vi tog var sin spade och grävde ihop,
Vi la' våra ringar i grav.

Vi krattade graven och prydde den väl,
med kärlekens rödaste ros.
Vi mindes tillsammans en askungebal,
vårt möte i hjärta och själ.

Vi ställde oss rygg emot rygg och så skrek,
vi vår bitterhet rakt ut i natten.
Sen öga mot öga vi gav till varann,
de vänliga orden och skratten.

Sen valde du din väg
och jag valde min
och sedan vi började gå...

..det kunde ha varit så...




Bunden vers (Rim) av Lena Karman
Läst 500 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-10 14:05



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Den berörde mig djupt.
2014-12-17

  Popangelov VIP
Mycket bra, gillar twisten på slutet med sista raden, öppnar upp...
2014-12-10

  Chawa VIP
Läser och kopplar min känsla till ingressen som säger allt. För visst är det så - på ett eller annat sätt.
Fin text!
2014-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och fantasi!
2014-12-10

    Birgersdotter VIP
Spännande läsning-väcker frågor-skillsmässa eller en ny väg tillsammans...
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Karman
Lena Karman