Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There's absolutely no way you can know everything about another person. At a certain point you just have to trust each other. That's what love is."


hjärnspöke






jag får så snabba hjärtslag

när han är borta. aldrig

ringer hem




jag smakar tvivel i frukosten.
i brödet. i morgonkaffet










ibland tror jag att han flörtar
med andra när han är i skolan.
han berättar ingenting,


det ger mig desto mer
att föreställa











och jag vet att han är
med klasskompisar, att han bjuder
på kaffe under lunchrasterna

ibland tror jag att han inte vill
ligga med mig för att han redan
har tömt sig

i någon annan













han har nog lessnat på familjen,
de vill nog ha honom som sin

NI FÅR INTE GÖRA SÅ MOT MIG,

vill jag skrika
rakt jävla ut
men håller allt inne










kaffet smakar skit

jag hatar mitt liv

han kommer hem





och viskar

jag har saknat dig
och jag älskar dig

jagälskardigjagälskardigjagälskardig















Fri vers av xilenie
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-10 19:24



Bookmark and Share


  träsnidaren
Riktigt berörande. Starkt skrivet.
2014-12-25

  Ronny Berk
mänskliga relationer, väl förmedlade, ja !
2014-12-10

  Ronny Berk
mänskliga relationer, väl förmedlade, ja !
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

xilenie