Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet som hukar i hörnet...

Du kramar mig
men rör vid barnet
som hukar i hörnet
av mig själv

Barnet
som är bundet av brottet
Barnet
som är skuret av skammen
Barnet
som är torkat av tystnad

Jag kramar dig
men rör vid barnet
som hukar i hörnet
av mig själv

 




Fri vers av Filifjonkan
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-10 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan