Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan kärleken dör livet ...


Kärlekens krig

Vi skall alla en gång dö
Alla för alla
En för en
Kämpa för din tro
Dö för kärleken

Alleman på däck
En för alla
Alla för en
Kölhala missmodet
Dränk sorgen i havet

Ställ er på barrikaderna
Alla för en
En för alla
Slå ner upproret
Bränn hatet till aska

Gör ert ytterst
En gång för alla
Alla gånger för en
Tills allt tagit slut
Länge leve kärleken




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-10 20:35



Bookmark and Share


  Just Emotions
Helt underbar :)
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX