Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo men


Händer

Är inte svag nog att hålla dig nere,
Inte stark nog att hålla dig uppe
Inte stabil nog att ta din oro
Inte galen nog att döma dina rutiner

Men om du klättrar längst ut på dagen
väntar jag under täcket
så kan vi växla några tankar
innan gardinerna går ner

För jag har plats till dig
Hur mycket jag än tar mig an
Även om jag slarvat bort nyckeln till hjärtat

Du växer för varje steg du tar,
och jag blir andfådd i hissen.

Men om du har hemligheter som ingen annan får veta
och händer som inte kan vara still
Så kan jag hålla dom
Tills du vet var du ska göra av dom

ifall jag har ögon som lugnar dig
och händer som vet var du vill bli rörd
Så kan jag vila dom på dig tills du inte orkar mer




Fri vers av Karl Saxell
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-11 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Saxell
Karl Saxell