Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann vänskap

Likt vår och sommar

är äkta vänner evigt

sammanlänkade




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 1169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-11 12:57



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Bara så perfekt!
2015-12-30

  aol
Just så enkelt rakt sant
2014-12-13

  axveronika
bästa länken
2014-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst precis
som ett visst
BOLLPLANK!
På det inte
en skavank!
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, underbart!
2014-12-11

  Järnkatten
En av livets sanningar..
..fint beskrivet..
2014-12-11

  Gunnel Eriksson VIP
Du har så rätt.
Bra beskrivning av vänskapens
starka band
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick