Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


relation


jag frågade henne

vill du ligga med andra män?

för om du gjorde det
hade det inte spelat nån roll för mig

hon svarade inte och började gå





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-11 17:52



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
knytnävsdikt, mitt i mellangärdet. bra!
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Antez