Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i labyrint

Det är mycket 

jag aldrig vågar säga

En del fastnar i min

Tankelabyrint i åratal

andra löser upp sig i

Glömskan

men lämnar Känslan kvar

Är inte särskilt modig 

tar stegen tvekande

orden sökande

Och blicken flackar

Jag undrar mycket:

om rätt och orätt

om liv och död

om makt och omakt

om vilja och ovilja

Vår snålhet å ena sidan

och  slöseri på andra

att leva fegt eller med mod.

Förresten -

Hur många liv fick vi nu var?

ett för varje val? 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-11 22:28



Bookmark and Share


    snöö
En text som går rakt in i hjärtat. Slutorden ger pricken över i. Jätte bra
2015-02-08

    ej medlem längre
Ruggigt bra!
2015-02-08

  Skymning Blå VIP
Bra text som ger nya tankar. För min egen del ger den nya skrividéer.
2015-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda tankar...
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP