Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


i våra hem

oljan tas bort strimla och riva strålningen på era skinn
det är rädslan så oklar en man i rörelse kommer ingenstans
i våra hem fastnade ansiktena dags att sprida smutsen till staten
gul journal gul journal bestämma takten känna sig ilsk
uttrycka känsla för en annan sort så lömskt av punkten
enkel lösning aldrig förvirring en pistol döda en polis
galna värld av trötta tankar så ta emot mig nu hade fått nog
lås in mig nu lås in mig nu
röta och assimilera så varmt att förinta
avvikelse från tonic röra långvarig existens från oskyldigt blod
är den som talar inte svag i rullstol dygd så att säga
böldpest sanningen om aids immunitet undvika förfall
i diket av pest de bibeln skriker om meddelar din tro
mummel av döden för att få kväva en nyfödd sak
nedbrytning av en ålders venerisk det är alla sensation
skydda designen den moraliska planen ofelbar som propaganda det smider
helt svart med några steg tillbaka
het att assimilera vi ruttna eller förintas bort
vånda ymnigt fläckar inre tänkande i våra hjärnor
anklagelser med kedjor experiment med stön av smärta
alla föredrar inget skyller terror i ett djurs skrik
i burar som är vår framtid - frågorna på friheten är långt ifrån deras panik




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez