Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Stumhetens fiskar

Jag skulle så gärna
vilja förnimma
att det finns
en kännande människa
bakom det effektiva
handlaget

En sekund av tvekan
och eftertanke i agendan

Jag skulle så gärna
vilja slippa simma bland
stumhetens fiskar
i bakvattnet
av din målstyrning

En ögonkontakt
Ett gensvar
En dialog

Jag skulle så gärna
vilja ge dig en bekräftelse
på din skönhet
eller på din stora förmåga

Men det finns en osynlig vägg
mellan luft och luft
precis där vi rör oss

Missnöjets orkester
har fått en så stor repertoar
att de glömt bort musiken

Jag kan inga andra sånger

Men på nätterna
sjunger någon för mig
om ordens kunskap
och hjärtats längtan




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-12 09:03



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Fin text om svårigheten att nå varandra.

2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text om att inte nå fram!
2014-12-12

  Mats Edin VIP
Vackert med nattsången!
2014-12-12

  Epione VIP
Ett litet g har hoppat in och lagt sig lite märkligt. Älskar denna texten, missnöjets orkester .......fantastisk metafor. bokmärkes
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP