Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det där inre hon håller dolt


med vemod brännande längs hans ömma kanter
försökte han rama in henne i trygghetens värme

hungrandes efter det där inre
det där han aldrig kommer åt

och hans ansträngningar bevattnade
med desperationens tårar
kommer aldrig få någon skörd


men i drömmarna

där omfamnas han av hennes innersta
det där inre han aldrig kommer åt
det där inre hon alltid håller dolt


och uppvaknandet

slår hans värld i spillror
och hans ansträngningar
kommer aldrig få någon skörd


om han bara visste

hon drömmar samma drömmar




Fri vers av b.c.
Läst 585 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-04-17 22:04



Bookmark and Share


  Tess74
Å så bra! Man ska inte rota för mycket
2013-11-11

  agneta pichler
tänk

jag trodde jag var ensam..

otroligt välskrivet om ett ämne som är viktig..

ty jaga inte in oss i ett hörn..
det blir aldrig bra...
fråga inte ihjäl oss
för då finns vi inte där

hur lika våra drömmar än är..




2013-11-04

  skaparen
mycket vackert. Gillar :-)
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.