Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLÖGA

 

Så blå

som dina

ögon

lyser himlen

idag

 

solen

skrattar

åt fåglarnas

kiv

om maten

 

klär av

vattenytans

spröda

isdräkt

till nakenhet

 

björkarnas

kronor

sjunger

sången

till livet

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-12 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin även denna..
2014-12-15

  Valter Örn VIP
Människor, växter och djur
längtar till sommarens sol
med eller utan någon kjol
2014-12-14

  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2014-12-13

  Petter Wingren
Vacker liten solsång
2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Vacker hyllningsdikt!
2014-12-12

  Ronny Berk
skönhet poesi-tycker om isdräkters nakenhet ...
2014-12-12

    ej medlem längre
Poesi och naturlyrik och en underbar text!
2014-12-12

  Tess74
Wow! thats all i have to say
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP