Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap







Sovande går
längs vägen
och lyktorna talar.




vinden den rör runt all stoft
och reser dom till slut åter upp
men vinden är ogreppbar



Men hennes hatt den blåser högt upp
i skyn
i evighet



Nedan en flock med fåglar
som liknar merkelinräls



ligger som ett svart streck
av mörka moln som försöker röja alla spår
och dölja svaret




Men en röd prick blinkar
och får namnet Mars
om natten



När det regnar gråter hon
och saknar sin Hatt





Prosa av Lars Gullberg
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-13 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nice skrivet!^^
2014-12-25

    Sefarge VIP
Du plockar fram Magi.
Ur Poesins glödande Hatt.
I mörkrets Tid.
Stort varmt Tack.:)

2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg