Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit kommentar på en text av en textförfattare på poeter.se gissa vilken och vinn fyra lätt begagnade glasspinnar.


Kritik på en text (1239) rick




Pinocchio var den som visade vägen
lögnen gjorde näsan hans förlägen
så om du bara ljuger och går på
du den visan sjunger just så
hur att leva som i en sägen




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP