Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbannelsen, välsignelsen att leva med bipolär sjukdom och tvångssymptom


På Fri Fot

På ett ben, på en fot.
På en armlängds avstånd.
På fri fot.
Knyter mina skor utan snören.
Ställer allt rakt, i linje med mig själv.
En akt jag inte kan gå förbi, det finns inga öppna landskap bara en väg utan avvikelse.




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 439 gånger
Publicerad 2014-12-12 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre