Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


färger


natt tiderna sakta ner
det ofödda barnet plaska runt i hennes mage
kanske du kan ge tro till nån
som kan gnistra och skina
det är som dagdrömmar glider i färg
jag kallar från skuggan
bilder på vårt bröllop som bländar mina ögon
och jag älskar dig
bara låg och log i mörkret
stjärnfall runt ditt hem
drömmar kommer studsande i huvudet
ren och enkel varje gång
nu du gråter i din sömn
jag önskar att du aldrig hade lärt dig att torka
sälj inte de drömmar som du ska hålla
ren och enkel varje gång
paniken kommer och gå i en dvala
som slå ut oskyldiga själar varje säsonger
när känslor inte är lika intensiva
kan få dig att bestämma
så älskling håll ut
när bladen öser ner, sen stänkte hösten på våra dörrar
som kallare nätter härdar , deras månbelysta läcker över staden
bara låg och log i mörkret
stjärnfall runt ditt hem
drömmar kommer studsande i huvudet
ren och enkel varje gång
nu du gråter i din sömn
jag önskar att du aldrig lärde dig torka
sälj inte de drömmar som du kunde hålla
ren och enkel varje gång
titta på mig med blåa ögon
Skjut mig upp till stjärn klara skyn
det finns stjärnstoft i mitt huvud
ren och enkel varje gång
frisk och djupt som haven vy
ryser vid anblicken av dig
jag ska sjunga en mjukare melodi
rent och enkelt över dig
ren och enkel endast för dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-12-12 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez