Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår oas

Här på poeter.se

kan vi skriva ner

och skriva av oss

våra glädjeämnen

sorger, rädslor

förargelse

Ja kort sagt

alla mänskliga

förnimmelser

Det är bara

för underbart

att vi har denna

vår oas




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så! Våra känslor finns alltid på något sätt alltid närvarande i de skrivna orden. Liksom vi kan få utlopp för våra fantasier och drömmar. :-)
2014-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med dig! Här kanaliseras det mesta av livet.
2014-12-13

  axveronika
ja eller hur
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP