Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under körsbärsträdet



tänkte mig få tid
när tiden kommit till mig
har den runnit ut




Bunden vers (Haiku) av axveronika
Läst 615 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-12-13 11:15



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-09

  Connie
Gillas mycket! Tidlös visdom!
2015-01-05

  lodjuret/seglare VIP
Inte illa. Känner mig stolt över att ha inspirera dig till texten.
2014-12-27

  Stefan Albrektsson
O, vad snyggt! Tid som smältande snö som rinner ut. Och perfekt med bilden av det speglande trädet... Riktigt, riktigt bra!
2014-12-13

    ej medlem längre
Bra!
2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!
2014-12-13

  Lars Hedlin
Starkt i känsla och utförande!
2014-12-13

  i af apa
i samklang med bilden. som snön mot marken..
2014-12-13

  Ronny Berk
bra text o bild, ja !
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika