Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgiven av en hel värld









Det går att höra sorgen
Man kan iklä sej denna ruin

Så många faller

Dessa klockor som stannar och går fel
Som om de ville säga något
ingen lyssnar
begraver

Barnet frågar
varför går solen ned

Jag tror han bar någonting inom sej
där omgiven av en hel värld
runt om sej




Prosa av Lars Gullberg
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-13 11:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
Fastnade speciellt för det sista stycket.
2014-12-13

  axveronika
tät o tung stämning
2014-12-13

    Sefarge VIP
Fin belysande
Livs viktig Dikt.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg